Tjänster

Installation

ELPM har erfarenhet av allt från båtmarinor och containermackar till fullständiga drivmedelsanläggningar och erbjuder en bekväm och effektiv helhetsentreprenad av nya anläggningar för drivmedel. Vi tillhandahåller väderskydd, pumpar och terminaler samt genomför hela installationen; från ritningar, framdragning av kablage och montering av cisterner och pumpar till installation av terminaler, larm och nivågivning.

Vårt företag samarbetar med flera leverantörer av pumpar och terminaler. Vi är generalagent för TeamWash produkter i Sverige. Från första skiss till färdiginstallerad anläggning kan ni vara säkra på att få allt som behövs för att vi tillsammans ska utforma en lösning som passar just er.

 

El

Vi utför även elinstallationer, både i privata bostäder och inom industrin. Våra installationslösningar har optimal funktion med fokus på effektiv energianvändning. Vi erbjuder bl a:

  • Allmänna elinstallationer
  • Installation av styrsystem
  • Belysning
  • Jordfelsbrytare/Åskskydd
 

Service

ELPM arbetar för att leverera snabb och tillförlitlig service inom allt som rör drivmedel. Mångårig erfarenhet och bred kompetens skapar ett effektivt flöde. Vi servar även kringutrustning såsom belysning, nivågivning, larm och PLC-styrningar för stöldskydd.

Med ett stort antal servicebilar som dagligen lämnar Mariestad rör vi oss inom stora områden och finns alltid nära dina anläggningar. Vi når Örebro, Karlstad, Jönköping och Trestadsområdet på drygt en timme. Vi har lokalt placerade tekniker i Karlstad, Ljungby samt Ljungbyhed för att nå hela södra Sverige.

Som kund till oss kan du känna dig trygg i att driftsäkerheten på anläggningarna är hög.

 

Support

Har du drivmedelsanläggningar och vill känna dig trygg i att ha högsta möjliga driftsäkerhet? Då är vår övervakningstjänst något för dig. Vi övervakar drift av stationer i kundens egna system dagligen. Vi kan på så sett snabbt upptäcka eventuella problem ute på anläggningarna. Vi tar helhetsansvar med att kontakta berörda personer och vid behov skicka tekniker.

Vi koordinerar även övriga problem som uppstår. Är du trött på att lägga tid på att ringa och hänvisas runt till olika företag? Överlåt det till oss istället så ordnar vi det, vi har kontakterna i branschen. På så sätt kan ni ägna tiden till det som ni är bra på.