Om företaget

ELPM AB startades 2007 för att tillhandahålla service och reparationer av drivmedelsanläggningar. Företaget har en bred erfarenhet för att kunna erbjuda total service på all utrustning samt kringarbeten. Vi arbetar idag som helhetsentreprenör för installationer av anläggningar. Med egen personal gör vi allt från projektering och rördragning i mark till pumpinstallationer och nätverksuppkopplingar till terminaler. 

Säkerhet och kvalitet är ledord i vår verksamhet. Det skapar trygghet för dig som kund att anlita oss som entreprenör. Vi har full behörighet för elinstallationer och alla våra tekniker har genomgått SPTs utbildning "Arbeten på drivmedelsanläggningar".

Som kund är du viktig för oss, med våra värderingar är alla lika viktiga oavsett storlek. Vi är lyhörda för alla önskemål och behov. Med vår expertis tillsammans med era visioner skapar vi anläggningar för framtiden.

Under 2015 blev vi utsetta till Årets Företagare i Mariestad. Det är något vi är mycket stolta över och vi tackar ödmjukt vår personal som gjort det möjligt, utan dem hade vi aldrig varit där vi är. Utmärkelsen stimulerar vår drivkraft att fortsätta utvecklas inom drivmedelssektorn.