Om företaget

ELPM är sedan 2020 en del av Wennstrom Fuel Systems AB. Vi levererar trygga helhetslösningar för projektering, byggnation och drift av drivmedelsanläggningar. Vi står för kvalitet, säkerhet och personlig service, och sätter en ära i att hålla tät och ärlig kontakt med våra kunder. Det ska vara enkelt att anlita oss.

Vi vill också vara en drivande kraft i drivmedelsbranschens arbete mot en miljömedveten framtid. För oss är hållbarhet mer än ett ord – det är en förutsättning för branschens, kundernas och vår överlevnad. Läs mer om vår resa mot en hållbar framtid här.

Nöjda medarbetare = Nöjda kunder

”Always deliver more than expected.” Så står det på en av väggarna i vårt fikarum. Bredvid hänger glada bilder på personalen. Orden och bilderna är långt ifrån bara snack och yta. För oss är de kärnan i vad ELPM vill och står för.

Vi på ELPM har ambitionen att alltid prestera på topp. Vår övertygelse är att nöjda och trygga medarbetare når de bästa resultaten. För våra kunders bästa är vi därför noga med att alla hos ELPM ska må bra och ha kul på jobbet. Vi har högt i tak, arbetar som ett lag och bryr oss inte så mycket om titlar eller hierarkier. Det gör det enkelt att anlita ELPM.

Vår affärsidé

 

ELPM – en säker helhetsleverantör som innovativt driver drivmedelsbranschen framåt mot en miljömedveten framtid.